Beauty Steamer kezelés

Beauty Steamer egy különleges gőzölő, mert az alapvető szolgáltatások terén sem állt meg a fejlődés!

Ezzel különleges gőzölővel puhítom fel bőröd, mely negatív ionokkal telített ultrahang segítségével, porlasztott gőzt bocsát ki. Az ilyen módon keletkezett pára részecskéi lényegesen kisebbek, mint a vízmolekulák – méretük 1-10 nanométerig terjed. Olyan aprók, hogy könnyedén áthatolnak a bőr pórusain és méretüknek köszönhetően egészen a bőr legmélyére képesek behatolni. Magas negatív ion tartalmuknak és hidratáló hatásuknak köszönhetően a bőr üdébbé, fiatalosabbá és valóban hidratálttá válik.

A Beauty Steamer másik egyedi tulajdonága a chromoterápia.

A chromoterápia során színek használatával biztosítjuk az egyensúlyt a szervezetben, mintegy katalizátorként védve meg a szervezetet a betegségektől. A különböző színek különböző tulajdonságokkal bírnak, igen jelentős hatásuk van mind fiziológiai, mint érzelmi hatásukat tekintve – ezáltal is erősítve testünk vitalitását.

A Beauty Steamer által alkalmazott két szín a piros és a kék.

📕 piros chromoterápia meleg fényt bocsát ki. Különleges hullámhosszának köszönhetően igen mélyre tud hatolni, áthatolva az epidermisz rétegen egészen a dermiszig eljut. Hatása: erősíti a bőr regenerációs képességét, növeli a kollagén termelődést, fokozza a véráramlást és ez által a bőr anyagcseréjét is előmozdítja. Az arcbőr visszanyeri vitalitását, rugalmasságát, csökkennek az öregedés jelei és a bőr hidratáltabbá válik.

📘 kék choromoterápia hideg fényt bocsát ki. A kék szín jótékony hatása:
hűsít, nyugtat, gyulladáscsökkentő, normalizálja a vérereket, mérsékli a fájdalmat.- tökéletes rosaceás bőr kiegészítő kezelésére is!

 

Itt nézheted meg a kozmetikai kezelések árlistáját.