Kormanik Andrea

Szépség-, és masszázsterapeuta, Access Bars facilitátor®

2004-ig a médiában dolgoztam. 2005-ben találtam rá a MA-URI® masszázsra, ami gyökeresen megváltoztatta az életemet, az élethez való hozzáállásomat is. A masszázs mellett a kozmetikus szakmában 2007 óta, egy olyan hivatást találtam, ami folyamatos kihívások elé állít, mert szinte napról-napra változik/fejlődik.

Egy olyan munka, amivel kicsit szebbé, jobbá és harmonikusabbá tehetem talán a Te életedet is.

A ma-uri masszázs mellé időközben többek között megtanultam a meridián-, idegpálya-, lávaköves-, valamint a kínai akupresszúrás fejmasszázst, valamint a manuális nyirokdrenázst.

Filozófiám holisztikus szemléletű, úgy gondolom, a testünk/bőrünk nem egy különálló egység, az egész szervezetet figyelembe kell venni annak kezelésekor.

2015-től egy német kozmetikai cégnél dolgozom, és szakmai vezetőként oktatom a kozmetikusoknak a Meso I Laser, o2-balance készüléket illetve a speciális kezeléseinket.

A hitelesség számomra nagyon fontos, olyan kezelési eljárásokat és készítményeket alkalmazok csak amik tudományosan is bizonyítottak, szakmailag folyamatosan képzem magam.

A beauty-med stúdióban ezt fejlesztettem tovább a prekozmetológia világába!

Szinte naponta jelennek meg új kozmetikai divatkezelések, amik a plasztikai sebészethez hasonló eredményekkel ámítják a vendégeket. Ám ezek legtöbbször hagyományos kozmetikai eljárásokra épülnek, amik közel sem azt az eredményt hozzák, amit ígérnek. Valódi változást csak akkor érhetünk el, ha szakítunk a megszokott, hétköznapi módszerekkel és egy teljesen új szemléletmódot képviselünk. Így született meg a prekozmetológia.

A prekozmetológia forradalmi átmenetet képez a hagyományos kozmetikai kezelések és a drasztikus szépészeti beavatkozások között.

A prekozmetológia tehát nem egy újabb divathullám, hanem egy tesztelt, eredményes és kiemelkedően hatékony módszer átfogó alkalmazása a bőr problémáira. Azoknak szól, akik hisznek a fejlődésben, nyitottak az újdonságokra és többre vágynak egy hagyományos kozmetikai kezelésnél.

Hiszek a szelíd megoldásokban! Hiszem, hogy szike és szúrás nélkül kiváló kozmetikai készítményekkel és valódi hatással rendelkező készülékkel valódi problémamegoldó kezeléseket lehet végezni, és “szépen, a vonásaink megtartásával” lehet megöregedni!

Várlak szeretettel, hidd el csak a problémáidat vagy a ráncaidat veszítheted!