Számítógépes bőrdiagnosztika – Derma Visualizer

Babor tech derma visualizer beauty-med kozmetika Dunaharaszti

Te hogy méred az általad használt kozmetikumok hatását?

A BABOR TECH Derma Visualizer egy párhuzamosan és keresztirányban polarizált fényforrással rendelkező kamera, amely professzionális, nagymértékben nagyított képekkel így teljes pontossággal meg tudjuk határozni, hogy milyen a bőr valódi és rejtett állapota illetve felállít egy bőranalízist, ami megmutatja azt is, hogy mi lesz a közeljövőben a gyengesége, így a legmegfelelőbb ajánlatot ad a kezelési terv meghatározásához és az otthoni bőrápoláshoz. Bár a szabad szemmel is látható eredmények meggyőzőek tudnak lenni, néha a remélt hatékonyság túl sokat várat magára, sőt az is előfordulhat, hogy nem a kívánt eredményt érjük el. Célszerű a kísérletezgetések helyett bőrünk szükségletei alapján kiválasztani a számunkra ideális termékeket, ha ugyanis nem jól választjuk meg a kozmetikumainkat, sokat ronthatunk bőrünk állapotán, ezért érdemes mindig szakszerű segítséget kérni.

A professzionális, fájdalommentes bőranalízishez a BABOR TECH Derma Visualizer bőrdiagnosztikai eszközt ajánlom! Segítségével pontos eredményeket kapunk a bőröd állapotáról, és személyre szabott ápolási, és kezelési tanácsokkal tudlak ellátni.

A korszerű kamera segítségével nagy felbontású képeken láthatók a mérések eredményei a tökéletes hitelesség érdekében. A kamera a bőr felszínének és mélyebb rétegeinek szerkezetét mutatja, a precíz felvételeken 80-szoros nagyításban látható  bőröd állapota. Ezáltal választ kapunk azokra a kérdésekre is, hogy milyen bőrtípusba tartozik, és jelenlegi állapotában pontosan mire lenne szüksége. A rendszeres állapotfelmérések segítségével képekkel igazolhatóan nyomon követhetjük a termékhasználat hatékonyságát is. A bőr állapotának ismerete rendkívül fontos, hiszen bőrünk a legnagyobb szervünk, melynek feladata, hogy erős védelmet nyújtson szervezetünk számára, arcunk esetében érzelmeink kifejezésének enged teret, miközben szépsége megjelenésünket is meghatározza!

Ismerd meg magadat!

* Bőrtípus meghatározás 80x-os nagyításban
* Zsírtartalom felmérése
* Pórusanalízis
* Pigmentrendellenességek feltárása
* Hámlás és a bőr nedvességtartalmának vizsgálata
* Eredmények összegzése szóban vagy igény szerint e- mail-ben
* Összehasonlító elemzés a kezelések eredményességéről, a bőrkép javulásáról.

A Derma Visualizer számítógépre csatlakoztatható bőrdiagnosztikai kamera segítségével az arc bármely pontján és bármely elváltozást szinte hihetetlen részletességgel figyelhetünk meg. Szabad szemmel nem látható, érzékelhető bőrproblémákat időben felismerhetünk! Pillanatképeket készíthetünk kezelés előtt, illetve utána. Így kiválaszthatjuk a számodra leghatékonyabb szépségápolási programot. Egy kúra alkalmával bizonyíthatóan tudjuk szemléltetni a kezelések hatékonyságát és mértékét. Követhetjük az eredményességet, javulást.

A felmérés 30-45 percet vesz igénybe.

Amennyiben a kezeléseket kúrában veszed igénybe, akkor a számítógépes bőranalízist AJÁNDÉKBA adom, egyébként a diagnosztika bevezető ára 5.000 Ft.

 

Itt nézheted meg a kozmetikai kezelések árlistáját.