Kleanthous élményterápiás kezelés

A bőr a lélek tükre. Tükrözi személyiségünket. Egész életünkben reprezentál minket.

A bőrt széppé és egészségessé varázsolni – ez KLEANTHOUS kutatásainak és működésének első számú célja.

E cél érdekében ötvözzük a modern technológiát – az ultrahangot, a biorezonanciát és a fényterápiát- a bőrregeneráció tudományos módszerével.

Az örök fiatalság keresése emberemlékezet óta a tudományos kutatások fő kérdése. Nagyon sok időt töltöttünk azzal, hogy választ találjunk a kérdésre: mi szükséges ahhoz, hogy fiatalos, vitalitással teli és egészséges külsőnket megőrizzük.

A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. A DNS dekódolva van, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. Kimutattuk, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét: ezek az úgynevezett

💧 cell supporting molekulák (c.s.m.)

A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta egy sejtbiológiai kutatás eredményét, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért. Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, szem alatti táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését – mellyel valódi Anti-Aging-et valósítanak meg.

A legmodernebb, kozmetikai célra kifejlesztett ultrahang készülékkel sok, korábban nem kivitelezhető kezelés is megvalósulhat.

Több mint 20 év telt el azóta, hogy 1989-ben Kleanthous professzor a kozmetika szolgálatába állította az ultrahangot, mely azóta a legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag-beviteli módszer.

Ma a legmodernebb Kleanthous kezelő berendezés – a Sonostar Matrix – az ultrahang áldását a biorezonancia és az integrált fényterápia hatásával egészíti ki.
Az 1 MHz-es frekvenciájú ultrahang képes arra, hogy a bőrt egészen a kötőszövetig salaktalanítsa, és ezzel lehetővé tegye, hogy a bőrszövet nedvesség-háztartása helyreálljon. A parányi erősségű elektromágneses jelek segítik a sejtek regenerálódását, a szervezetet harmonikus működésre ösztönözik. A spektrumfény hatására javul a bőrszövet vérkeringése, így a bőr oxigén- és tápanyagellátása is fokozódik, de a színeknek megfelelően megnyugtatásra vagy élénkítésre, nyirokelvezetésre vagy a bőrben levő faggyútermelés szabályozására is alkalmas.

Különböző célzott programok közül tudom kiválasztani a számodra leginkább hatásos kezelést. A pulzáló ultrahanghullámok és a spektrumfények egyedi kombinációjával az egyes bőrproblémák akár külön-külön is kezelhetőek, az adott területen más-más programot választva.

Tökéletes megoldás a anti-ageing kezelésben, továbbá problémás bőr (akne, rosacea) okozta panaszok enyhítésére.

Az élet tele van változással. A környezeti ártalmak, a napszakok, az évszakok folytonosan váltják egymást. Bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra, és ez nem történik észrevétlenül: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, vagy fénylő foltokban.

A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrnek, hogy az önmagán segíthessen, ezáltal friss, ragyogó és sugárzó legyen.

Ha kipróbálnád, várlak szeretettel!

 

aláírás Kormanik Andrea kozmetikus