Élményterápiás szépségmegőrző kezelések

Kozmetikai kezelések újragondolva – dermaceutical®

Az innovatív technológiák ma már olyan eredmények elérését teszik lehetővé, amelyek messze felülmúlják a hétköznapi kezeléseket és hatóanyagokat.

A kezeléseim neked szólnak, ha hiszel a fejlődésben, nyitott vagy az újdonságokra és többre vágysz egy hagyományos kozmetikai kezelésnél!

Személyre szabott kezelések, méreganyagmentes kozmetikumok és minőségi kozmetikai gépek. Tüneti kezelések helyett a probléma megoldást tűztem ki célomnak. Hiszek a szelíd megoldásokban! Hiszem, kiváló kozmetikai készítményekkel és valódi hatással rendelkező készülékkel valós problémamegoldó kezeléseket lehet végezni, valódi és tartós eredményeket elérni!

Német innovációs megoldások a hatékony és tartós szépségápolásért: dermaceutical® orvos-kozmetikai bőrápolás elismert és védjegyoltalom alatt álló német márkája. Bőrgyógyászati kozmetikumok, melyeknek hatékonysága elsősorban az összetevők magas koncentrációjának és az eredményorientált összetevőknek köszönhető.
dermaceutical®  nem tartalmazza azokat az összetevőket, amelyek károsíthatják a bőrödet.

dermaceutical®  kozmetikumok hatékonysága elsősorban az aktív összetevők nagyfokú felhasználási koncentrációján alapul és szándékosan készítik az alábbi összetevők nélkül: parabének, paraffinok, ásványi olajak, színezékek, szilikonok, mesterséges  illatanyagok, állati eredetű összetevők

dermaceutical® termékjellemzők:

Nemcsak javítják a bőrfelületet, hanem mélyebben dolgoznak.
Az alkalmazott összetevők nagymértékben koncentráltak.
A kezelés eredménye azonnal látható, valamint a termékek tartósak és tartós hatásúak.
A termékekben előforduló hatóanyagok tudományos tanulmányokkal dokumentáltak.

dermaceutical®  kezelések személyre  és problémára szabottan megoldást kínálnak: dehidratált-, problémás-, gyulladt-, fáradt-, megereszkedett-, rosaceas-, pigmentfoltos-, anti-ageing bőrproblémákra.

dermaceutical®  élményterápiás szépségkezelések igazi kényeztető, tápláló lelket és bőrt is elvarázsoló kezelések, tápláló hatóanyagokkal, gazdag pakolásokkal és lelket és idegeket kisimító masszázzsal is kombinálhatóak!

Itt nézheted meg a kozmetikai kezelések árlistáját.