Kozmetikusként a kemoterápia megkönnyebbítése érdekében

Lassan egy éve indult a felajánlásom, aminek keretében havonta 2 kezelési kúrát kemoterápia alatt álló anyukának díjmentesen biztosítok 💕

Tehettem ezt azért, mert olyan eszközök és készítmények állnak a rendelkezésemre, aminek a használata ebben az esetben sem ellenjavallt. Az o2-balance kezelés szelíd, nincs “elektroszmog”, 96% molekuláris oxigénnel tudjuk bejuttatni a hatóanyagokat, így akár daganatos megbetegedés esetén, de még aktív kemoterápia esetén is kezelhetünk, és ezzel enyhíthetjük az orvosi kezelés esztétikai roncsolását.


Tettem ezt azért, hogy tudja, aki érintett, hogy nincs egyedül. Hogy még a pokol tornácán is kicsit tudja magát nőnek érezni🎗


A felajánlásom szárnyra kapott, és körbe járta a világhálót.
Számos megkeresés érkezett, számos sorsban lettem kisebb vagy hosszabb ideig szereplő.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érintenek meg ezek a történetek! Mindenki a maga harcát vívja, van aki kap a családjától támogatást, de van, aki teljesen egyedül marad ebben a küzdelemben.

A napokban a TV2 vendége voltam, és erről a kezdeményezésemről beszélgettem Joshi Bharattal, és talán még többen merítenek erőt!

rózsaszínszalag

Hálás vagyok azoknak a kozmetikusoknak akik csatlakoztak, akiknél szintén elérthető az O2 – balance kezelés ami ilyenkor is végezhető, és akik a szintén biztosítják ezt a felajánlást az érintetteknek, így elérhető már: Pakson, Mohácson, Miskolcon és Budapesten a XIII. kerületben!

Nagyon hálás vagyok azért, mert a jó ügyért egy másik német orvoskozmetikai forgalmazó a Kleanthous Hungary is mellém állt, ők egy különleges samponnal támogatják a kezdeményezésemet, erről részletek majd bővebben❣️

Hálásan köszönöm az érintettek bizalmát akik az elmúlt időszakban megkerestek❣️

A rózsaszínszalag itt marad nálam, nem egy kampány része, bármikor igénybe veheted 💕 ❣️ mert az érintésed nem csak az, amit a kezeddel csinálsz, hanem ahogyan létezel a Világban..

Ha az adásról lemaradtál itt megnézheted

 

Szeretettel és tisztelettel minden érintettnek🌷

aláírás Kormanik Andrea kozmetikus