Idegpálya masszázs

Az idegpálya masszázs során az idegvégződéseken dolgozunk, figyelembe véve a meridiánokat. A bőr keringését és anyagcsere folyamatait stimuláljuk. A masszázs után a bőr feszes és üde színű lesz!

A meridiánok az akupunktúrás pontokon keresztül stimulálhatók masszírozhatóak a legjobban, de simító hosszanti masszázzsal is végig kezelhetjük a vezetékeket. Ez a masszázs nem hasonlítható a svéd a reflex és ezen masszázsokhoz. Ez teljesen egyedi és különleges. Teljes feltöltődést biztosít, ennek következtében könnyebb koncentráció, teljesítőképesség lesz tapasztalható.

A kezelések nemcsak a fájdalmat szünteti, hanem növelik a vitalitást és a megterhelésekkel szembeni ellenálló képességet.

Az akupresszúrás masszázs a nyugati masszázsoktól eltérő szemlélete miatt lehetővé teszi, hogy a betegségek megelőzhessük a kóros folyamat tovább fejlődését gátoljuk, ugyanakkor erősítjük a regeneráló, feldolgozó, kiválasztó szervek működéseket. Az akupresszúrás masszázs a modern wellnessterápiák egyik jellegzetes jótékony területe.

Tekintsd meg a többi masszázs kezelést is!