BHSYS® Meso Peel

A fiatal bőr elképesztően feszes, üde és rugalmas. Ám a hormonális változások, betegségek és sérülések apró nyomokat hagynak rajta, amik az idő múlásával egyre jobban láthatóvá válnak. Majd elindul az öregedési folyamat is, bőrünk megereszkedik és megjelennek az első ráncok. Ahhoz, hogy ezeket a szépséghibákat hatékonyan kezelni tudjuk, egy átfogó rendszerre van szükség, ami nem csupán az egyes tünetekre fókuszál, hanem komplex és hosszú távú megújulást biztosít a bőrnek. Ezt nyújtja a mezoterápia. Rohanó világunkban azonban kevesen vannak azok, akik a regeneráló, hámlasztó kúrák időszaka alatt szabadságra tudnának menni, hogy otthon vészeljék át a kezelések kellemetlen tüneteit (lemezes hámlás, aktív pirosodás).

Ezért jött létre a forradalmian komplex BHSYS® Meso Peel – hámlasztáson alapuló kezelési rendszer, amely rendelkezik a leghatékonyabb hámlasztási eljárások minden előnyével azok kellemetlen tünetei nélkül.

KINEK AJÁNLJUK? 30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés extrém erős regeneráló kúra, kitűnő regeneráló, bőrmegújító, feszesítő és gyulladáscsökkentő hatással. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot, vírusos megbetegedés esetén illetve terhesség és szoptatási időszak idején.

 

A kezelés időtartama: 45 perc