Problémamegoldó kezelések (akne, rozácea)

Meso Laser – megoldás bőrproblémákra

Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok rendkívül hatékonyan kezelhetők a Meso Laser kezelések segítségével, a problémás bőr gyógyulásához azonban rendkívül fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen (a problémát ne fokozza, regeneráló, gyulladáscsökkentő, halványító hatással bírjon – probléma fennállásától függően).

Legfőbb előnyük, hogy gyorsan és fájdalommentesen érhetünk el velük rendkívül tartós eredményt. A probléma súlyosságától függően akár egy-két kezeléssel is teljesen megszüntethetjük azt – vagy kúrára, időszakos fenntartó kezelésekre is szükség lehet.

Age Attraction Whitening Skin Care – Pigment halványítás, bőrvilágosítás

KINEK AJÁNLJUK? Aki pigment halványítást szeretne, vagy világosító kezelést fénykárosodott, szürke, dohányos bőrre. A kezelés hatékony segítséget nyújt a kialakult pigmentfoltok halványításában, illetve a bőr természetes pigment képződésének szabályozásában.

A kezelés időtartama: 40 perc

Age Attraction Akne Control – Akné kezelés, gyulladáscsökkentés

KINEK AJÁNLJUK? Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni az akné és szeborrea okozta bőrproblémákkal. A kezelés elsődleges célja a faggyúmirigy működés szabályozása és az intenzív gyulladáscsökkentés aknés, szeborreás bőr esetében.

A kezelés időtartama: 40-60 perc

Age Attraction Cuperosa Ultimate Treatment – Rosacea lézeres kezelése

KINEK AJÁNLJUK? Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni a rosacea okozta bőrproblémákkal. A kezelés eredményes megoldást nyújt az aktív rosacea tüneteinek kezelésére, a rosacea nyugalmi állapotának hosszú távú fenntartására, valamint a túlzottan érzékeny bőr kezelésére.

A kezelés időtartama: 20-40 perc