Mi történik a bőrödben a lézer hatására?

 

Képzeld el, hogy a bőröd minden sejtje egy apró raktár. Energiát tárolnak, amit arra használnak, hogy új sejteket képezzenek, és leküzdjék a különböző sérüléseket, bőrproblémákat. Ám az energia termelése a bőr öregedésével egyre inkább lelassul. Emiatt a sejtek már nem tudnak megfelelő ütemben regenerálódni, és a bőr állapota láthatóan romlani kezd. Ezt a folyamatot képes a lézer rendkívül hatékonyan befolyásolni. Biostimuláló hatása a bőrsejteket felébreszti és működésre serkenti. Felgyorsul a regeneráció, beindul a kollagén termelődése és rugalmasabbá, feszesebbé válik a teljes bőrszövet.

A lézer tehát azt az öngyógyító hatást erősíti fel, amire a bőröd mindig is képes volt. Ezért a bőr öregedési folyamata mellett számos más problémára is megoldást jelent. Ha a sejtjeid aktívabban, gyorsabban működnek, akkor képesek maguktól regenerálni olyan tüneteket is, mint a gyulladások, akné, hegek, narancsbőr vagy terhességi csíkok.

Age Attraction beauty-med kozmetika Dunaharaszti
beauty-med

 

Nagy teljesítményű lézer = jövő kozmetikája

A kozmetikai ipar sokáig olyan kezelésekre épült, amik külső, drasztikus beavatkozással kényszerítik a bőrt a megújulásra. Ezek rövid távon hatékonyak, ám olyan felszíni sérülésekkel járnak, amik hosszú távon valójában csak gyorsítják az öregedést és bőr megereszkedését.

A lézer ezzel szemben belülről, sejtszinten támogatja a bőr saját regenerációját, sérülés és fájdalom nélkül. Ezért lett ez a technológia a nyugati szemléletű szépségápolás alapja. Egyre több kozmetikai innováció épül a lézer egyedülálló hatására, mert nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem segít sokáig megőrizni az egészséges és szép bőrt és mindezt garantáltan FÁJDALOMMENTESEN ‼️‼️‼️ MILSYS lézeres mezoterápiás kezelésről bővebben itt olvashatsz!

 

aláírás Kormanik Andrea kozmetikus

Légy online Te is: