Nem vagy egyedül! Énidő a rózsaszín szalag jegyében!

Év elején egy kis zárt anyukás vállalkozói csoportban tettem egy felajánlást, hogy kemoterápia alatt álló anyukának vállalom a díjmentes kezelését 💕
Tehettem ezt azért, mert olyan eszközök és készítmények állnak a rendelkezésemre, aminek a használata ebben az esetben sem ellenjavallt.
Tettem ezt azért, hogy tudja, aki érintett, hogy nincs egyedül. Hogy még a pokol tornácán is kicsit tudja magát nőnek érezni!

💕 Úgy érzem, kozmetikusként és nőként, anyaként részben kötelességem foglalkozni ezzel a témával, hiszen rengeteg nővel találkozom nap, mint nap munkám során, és számtalan élettörténetet hallottam már.
A felajánlásom szárnyra kapott, és azóta körbe járta a világhálót, és legnagyobb örömre többen is csatlakoztak a kezdeményezésemhez!
Számos megkeresés érkezett, számos sorsban lettem kisebb vagy hosszabb ideig szereplő.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érintenek meg ezek a történetek! Mindenki a maga harcát vívja, van aki kap a családjától támogatást, de van, aki teljesen egyedül marad ebben a küzdelemben.
Ennek kapcsán született meg bennem a rózsaszínszalag napja. Nem vagyok egyesület, nem vagyok gyógyító, de egy napot minden hónapban ennek a témának, és Nektek szentelek, akik ebben érintettek.

Ha csak beszélgetni szeretnél, esetleg egy sorstársaddal találkozni valóban bensőséges keretek között akkor így megteheted.
Amivel én még segíthetlek, azok a kezelések, amik továbbra is díjmentesen állnak a kemo alatt állók rendelkezésére ( kúraszerűen havonta 2 ember 4 alkalmas kezelését tudom vállalni, de eseti kezeléseket még tudok ezen felül) illetve az access bars és a Mandorla eszenciák világa, amivel talán kicsit könnyebbé tehetem az életed!

A kemoterápiás kezelés rombol, mert miközben pusztítja a beteg sejteket nem válogat és pusztít mást is, és a mellékhatások akár még évekig kísérnek. Ebben az időszakban rájössz, hogy kik a valódi barátaid, vagy kik azok, akik igazán értékelnek Téged. Én itt vagyok és a szemedbe nézve tudok veled beszélgetni Rólad, az életről, hogy tudd nem vagy egyedül.

A rózsaszínszalag itt marad, nem egy kampány része, bármikor igénybe veheted 💕

Szeretettel és tisztelettel minden érintettnek!

aláírás Kormanik Andrea kozmetikus

Légy online Te is: