Valentin napi játék indul

A szabályok idejét éljük, így a játékok és szabályozva lettek a facebook oldalán erről szól ez a bejegyzésem, segítséget  az összeállításban pedig hálásan köszönöm!

Valentin napi játék leírása

2019 február 14-én kiderül kinek kedvez St. Valentin, ki nyeri meg az age-attraction Hyaluron H3 szuperkoncentrátumot, amit Németország legjobb hyaluronsavának választottak 2017-ben. A háromlépcsős hyaluron komplex a bőr különböző rétegeiben fejti ki hidratáló és újjáépítő hatását, ami új dimenziót nyit az otthoni szépségápolásban!

Ahhoz, hogy a játékban részt vehess, csak válaszolj egy kérdésemre kommentben / hozzászólásban, a 3 kezelésemből melyiket próbálnád ki?

 1. MILSYS lézeres mezoterápia
 2. o2-balance molekuláris oxigénes kezelés
 3. Élményterápiás szépség kezelés Sonomatrix biorezonanciás ultrahanggal

Az érvényben lévő facebook szabályzat értelmében nem kérhetem, hogy kedveld az oldalt, sem azt, hogy megoszd a játékot, ha mégis megteszed, hálásan köszönöm! Ez azonban nem feltétele a játékban való részvételnek.

 

A játék szabályzata

 

 1. A játék szervezője: Kormanik Andrea – beauty-med kozmetika
 2. A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.
 3. A játékban 14 év alatti személyek nem vehetnek részt.
 4. A játékban nem vehetnék részt a hozzátartozóim és a kamu profillal rendelkező facebook tagok
 5. A játék időtartama: 2019.02.03  21.00 – 2019.02.14 20.00
 6. A játék menete: válaszolj egy kérdésemre kommentben, a 3 kezelésemből melyiket próbálnád ki?
 7. MILSYS lézeres mezoterápia
 8. o2-balance molekuláris oxigénes kezelés
 9. Élményterápiás szépség kezelés Sonomatrix biorezonanciás ultrahanggal
 10. A nyeremény: Hyaluron H3 szérum (a nyeremény adófizetési kötelezettséggel nem jár).
 11. A sorsolás a https://socialwinner.besocial.hu/ program segítségével történik, egy nyeremény kerül kisorsolásra, 2019.02.14.-én 20.30 kor.
 12. A nyerteseket facebook üzenetben értesítem, illetve a játéknál is kihirdetem.
 13. A nyeremény a kozmetikában vehető át személyesen 2019.02.28-ig, a nyeremény át nem ruházható.
 14. A promóciós játék felülete a Szervező Facebook oldala, ahol a Facebook és a Szervező közös adatkezelők. A közös adatkezelésről szóló tájékoztatót az oldalunkon elhelyeztük. A nyereményjáték sorsolásával, a Nyertes értesítésével, a nyeremény átadásával és az esetleges adók megfizetésével kapcsolatban az egyedüli adatkezelő a Szervező. Részletes adatkezelési tájékoztató itt érhető el: www.beauty-med.hu

A kezelt adatok köre, az adatkezelés célja és jogalapja:

 1. Játékra történő jelentkezés és sorsolás: kezelt adat a Játékos teljes neve, reakciója, hozzászólása, hozzászólásának időpontja (névazonosság esetén a sorsoláshoz használt alkalmazás különbséget tud tenni, a nyertesek között a játékos profilképe alapján, a Nyertes ezzel együtt jelenik meg a felületen).

Az adatkezelés jogalapja: a Játékos hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

Az adatkezelés célja: a Nyertes kiválasztása sorsolás útján, a Játékos azonosítása.

Adatkezelés időtartama: sorsolás lebonyolításáig.

A hozzájárulás bármikor visszavonható a hozzászólás törlésével, amelyet a Játékos is megtehet a hozzászólása mellett megjelenő három pontra kattintással.

 1. Eredményhirdetés: a Nyertes teljes neve a kezelt adat, amelyet a Szervező a Nyertes hozzájárulása alapján nyilvánosságra hoz a Facebook oldalán.

Az adatkezelés jogalapja: a Játékos hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pont).

Az adatkezelés célja: a többi Játékos tájékoztatása, a promóciós játék hitelességének alátámasztása.

Adatkezelés időtartama: hozzájárulás visszavonásáig.

A hozzájárulás bármikor visszavonható a Szervezőnek írt privát üzenetben vagy e-mailen: a.kormanik69@gmail.com

 1. Adók, járulékok megfizetése

Személyes adatkezelés ezzel összefüggésben nem történik, tekintettel arra, hogy nincs adóvonzata a nyereménynek.

A Szervező adatfeldolgozót vesz igénybe a sorsoláshoz, az adatfeldolgozó tájékoztatása a 8. pontban feltüntetésre került.

A személyes adatokat harmadik személynek Szervező nem adja át, a fentiekben felsorolt céloktól eltérő célra nem használja ezeket és harmadik államba történő adattovábbítás sem történik.

Játékosok jogainak biztosítása a Facebook felületén: Szervező és a Facebook közös adatkezelők: A közös adatkezelésről szóló tájékoztatás elérhető a Szervező Facebook üzleti oldalán a jegyzetek lapfülön.

A facebook adatkezelési tájékoztatója elérhető itt:  https://hu-hu.facebook.com/privacy/explanation

A Nyertes jogainak biztosítása: kérelmezheti Szervezőtől a személyes adataihoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint Szervező biztosítja az adathordozhatóságot.

Panaszkezelés:

Ha Szervező adatkezelésével kapcsolatban Játékosnak / Nyertesnek kérdése merül fel, vagy úgy érzi, megsértettük az adatkezelésre vonatkozó szabályokat, Szervező elérhető ezen az e-mail címen: ……., munkatársai örömmel segítenek. Játékos / Nyertes panaszt is benyújthat a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.).

 1. Egyebek:

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából. Amennyiben a Játékos nem a saját adataival vesz részt a Játékban, a játékkal kapcsolatos, a profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező mindennemű felelősségét kizárja. A Szervező az életkori korlátozást beállította az oldalán, 14 év alatti személyek nem látogathatják az oldalt, nem vehetnek részt a játékban. A Szervezőnek nincs ráhatása a Játékos adatszolgáltatására, nincs lehetősége ellenőrizni a profiladatok valódiságát, ezért semmilyen felelősség nem terheli ebben a kérdéskörben.

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, így például a Játék időtartamának meghosszabbítására, a nyereménytárgyak számának növelésére, a Nyertesek számának növelésére.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a vonatkozó jogszabályok megfelelő rendelkezéseit kell alkalmazni.

 

Köszönöm, hogy elolvastad!

aláírás Kormanik Andrea kozmetikus

Légy online Te is: