Vendégkönyv

Az oldalunkon található vélemények megtekinthetők Facebook oldalunkon az alábbi linkre kattintva:

 
VÉLEMÉNYEK

Csodás kezelés, gyönyörű környezetben

Csodás kezelés, gyönyörű környezetben, kedves-drága, finom kezű Andreától. Ráncok, roseacera, leégés, ezekre biztosan hasznos.

V. Katalin

Fantasztikus hely, fantasztikus kezelésekkel

Fantasztikus hely, fantasztikus kezelésekkel és még fantasztikusabb kozmetikussal �. Nem hagyott nyugodni a kíváncsiság és kipróbáltam az új o2-balance kezelést! Egy álom! Ne hagyjátok ki! Úgy szépülni és fiatalodni, hogy semmi kellemetlen tűszúrás és egyéb nem ér közben…. szinte hihetetlen! Kellemes lágy fuvallat éri végig az arcot….. egész különleges élmény. Egyedül a szemöldök környékén csikiz kicsit:)…. De összességében csak finom kényeztetés, amit érzel…. és közben hyaluron savval tölti fel Andi az arra rászoruló területeket;). A végén mikor belenéztem a tükörbe nem akartam hinni a szememnek, egy fiatalkori üde, ragyogó arcom nézett vissza rám. Ez csak egy kezelés volt, a 4 alkalmas kúra után lesz állítólag még szembetűnőbb az eredmény. Ki is próbálom és majd beszámolok! Ja és mellé Andi olyan nyugalmat és pozitív energiát sugároz, hogy már emiatt is érdemes kipróbálni! Csodálatos nap volt! Köszönöm!!!

M. Éva

Köszönjük Neked, hogy nyitottad ezt a gyönyörű kozmetikát

Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a csodálatos arc fiatalító kezelésre!
Mikor Andrea feltette a Facebookra nem haboztam, felhívtam és kértem is időpontot.
Köszönjük Neked, hogy nyitottad ezt a gyönyörű kozmetikát és lehetőséget adtál nekünk is, hogy az arcunk fiatalodjon🙏🙏🙏nálad a lelkünk is feltöltődik a pozitív kisugárzásodtól🤗🤗🙏🙏

R. Margit

Ajánlom mindenkinek szeretettel

Andreát közel 10 éve ismerem, azóta folyamatosan fejleszti magát, a legjobbat nyújtja a vendégeinek amit mi hálásan köszönünk  Szakmai tudása és az általa megteremtett környezet amiben fogadja vendégeit varázslatos, az ott töltött idő alatt kicseréli az embert. Ajánlom mindenkinek szeretettel ismerje meg ezt a kényeztetést 

H. N. Márta

Újjászületés minden alkalommal

Újjászületés minden alkalommal!  Gratulálok, Andi!

Sz. Katalin

Szuper kis ékszerdoboz

Szuper kis ékszerdoboz, ahol Andi fantasztikus szakmai tudásának köszönhetően újjávarázsolva távozik az ember.

Ny. Bernadett

Köszönöm, hogy Rád találtam

Ismét egy csodálatos kezelésen voltam. Alig vártam, hogy Andrea kezei között legyen az arcom. Egyszerűen mikor kilépek a “más világból 😇” kezelés után, csak úgy ragyog az arcom az üdeségtől. Pont ma mondtam Andreának, hogy amíg hazaérek, állandóan a vissza pillantóban nézegetem az arcom ( természetesen ezt nem a vezetés rovására teszem!!! ). Köszönöm, hogy Rád találtam és alig várom a következő “kényeztetést”😊
Mindenkinek jó szívvel ajánlom, nem fogtok Andreában csalódni!😘

R. Henrietta

Sokkal többet kapsz, mint egy átlagos kozmetikai kezelésnél

Nem tudom, mi a titok, de elég csak belépni Andi „világába” és az enyém is megváltozik. A színek, az illatok, a lágy fények, a kifinomult zenei aláfestés… A nyugalom szigete. Belépsz zaklatottan, kijössz kisimultan. A felszerelése abszolút az a luxus kategória, amit kevesen merünk elképzelni. Ezért is mondom, nem tudom mi a titok… Sokkal többet kapsz, ugyanolyan árkategóriában, mint egy átlagos kozmetikai kezelésnél. Remélem, egyszer megengedi, hogy készítsek neki előtte – utána fotókat. Döbbenetes a különbség.

R. Mónika

Andinak hihetetlen kisugárzása, energiái vannak

Andinak hihetetlen kisugárzása, energiái vannak, amit mindig arra az individuális személyre összpontosít, aki a vendége. Igazán jó érzés oda menni, mert az ember nem egy klasszikus kipingált, kicsinosított kozmetikába lép be ami amúgy egy futószalagszerű műhely, hanem egy olyan helyre, ahol a tested, bőröd mellett a lelked is iszonyat doppingot kap, mindezt úgy, hogy ténylegesen csak Te, és ő van jelen. Számomra ez mindig is fontos volt.

K. Boglárka

Szerencsés nyertesként

Szerencsés vagyok mert nyertem egy kezelést Andreánál. Nagyon nagyon köszönöm nagyszerű élményben volt részem visszajáró leszek. Köszönöm szépen.

Z. Orsolya

Köszönöm a fantasztikus oxigénes arckezelést

Amikor belép az ember megérzi rögtön, hogy a nyugalom szigetére érkezett. Az illatok, a színek, a zene… és Andi kisugárzása… Köszönöm a fantasztikus oxigénes arckezelést, már másnap látszott, hogy a ráncaim telítődnek és feszebb a bőröm… Már be is van írva a következő időpont, érkezem!

V. Zsuzsi

A kiváló együttműködő partner

Kiváló együttműködő partner. Maximális az odafigyelés és a kedvesség. Jelenleg nem ismerek nála precízebb és elhivatottabb szakembert 🙏😇

S. Balázs

Egy külön világ

Egy külön világ, ahol az ember elfelejtheti a problémáit. Kamasz fiúként is csak ajánlani tudom Mindenkinek!! Az eredmény már 3-4 kezelés után látható volt/látható és mindig boldogan jöttem el/jövök, nem csak a külsőm, a belsőm miatt is! Szívből ajánlom Mindenkinek, és köszönöm Neked Andi!!❤️

S. Bence

A Nyugalom szigete

A Nyugalom szigete! Imádtam minden ott töltött pillanatot! Mindenkinek szeretettel ajánlom Andit! Hiteles , profi és árad belőle a szeretet! (A kezein keresztül. Éreztem!!!)

F. A. Mónika

Úgy szépülhetsz, hogy közben jól érzed magad

Egy nagyon szép,hangulatos kozmetika ahol a legmodernebb eszközökkel és hatóanyagokkal találkozhatsz. Úgy szépülhetsz, hogy közben jól érzed magad, ellazulhatsz, miközben szakértő kezek szorgoskodnak az arcodon, hogy 50 plusszosan is jó legyen tükörbe nézni. Amikor már a család is úgy érzi jó kezekben vagy és szülinapra is őt kapod. 

Sz. Éva

Nagyon hálás vagyok

Hosszú évek óta kezeletlen rozáceával kerestem fel Andit egy nemrégiben megjelent, rozáceáról szóló bejegyzése után. Mivel kismama vagyok, ezért az O2-és kezelést ajánlotta, és már az első kezelés után érezhető volt a változás az arcomon és a második kezelés után 24 órás lett a teltsége, hidratáltsága a bőrömnek az arckezelésnek és a kiegészítésként kapott lemosónak és arckrémnek is köszönhetően. Hétről-hétre szebb az arcom, végre jól érzem magam az arcbőrömben! 😊 Az arcszárazság és viszketés már a 2. kezelés után teljes mértékben megszűnt, a pír fokozatosan egyre kisebb területen és egyre halványabban látható. Nagyon hálás vagyok mindezért! 

F-K. Blanka

Csodálatos helyen kiváló termékek

Andit évek óta ismerem , csodálatos helyen kiváló termékekkel és gépekkel rengeteg problémára nyújt tökéletes megoldásokat!!
Imádok Hozzá járni!

T. M. Hajnalka

Figyelem, minőség, szakmai tudás

Rohanó világunkban egy hely, ahol nyugalom, törődés és figyelem ötvöződik a technológiával és a tudással. Nagyon szeretek minden alkalmat amit itt tölthetek, valódi töltődés a lelkemnek és a bőrömnek. Köszönöm Andrea azt a figyelmet, szakmai tudást és minőséget, amit két hetente tőled kapok!

K. Ildikó

Itt a példa , kövessétek Andit!

Andi egyike azoknak a volt tanítványaimnak , aki komolyan vette szavaimat, és folyamatosan tanul tovább , fejleszti a tudását. Alázattal szolgálja vendégei szépülni , és fiatalodni akarását. Megtesz mindent a harmóniáért , és teljes figyelmével , szeretetével azon dolgozik , hogy a bizalom amelyet elnyert , az meg is maradjon . Büszke vagyok arra , hogy részese lehetek ennek a fejlődésnek , kiteljesedésnek. Fiatalok ! Itt a példa , kövessétek Andit , és tanuljatok meg tőle mindent , mert nagyon sokat tud.

F. Katalin

Mert teljes odafigyelést kaptam

Mert teljes odafigyelést kaptam, míg megfiatalodtam.

S. Ágnes

Köszönöm Andi

Olyan szerencsés vagyok, hogy ajándékba kaptam egy kezelést Andinál. Közel 2 éve ismerjük egymást, mert Noa tanító nénije vagyok. Noa és az anyukája nem mindennapi ember ,szóval tudtam ,hogy jó kezekben leszek. Köszönöm a sok figyelmességet, jó illatokat, energiát, mosolyt… Gondolom mindez együtt tesz arról, hogy még ma is mosolygok.

S. Andrea